Att cruisa till jobbet på sin cruiser cykel

      Kommentarer inaktiverade för Att cruisa till jobbet på sin cruiser cykel

Jag har precis bytt jobb, numera arbetar nära mitt hem. Detta innebär att jag äntligen kan cykla till jobbet. Jag har nu införskaffat mig en riktig cruiser cykel . Ni kanske undrar varför jag har skaffat mig en sån cykel för att ta mig till och från jobbet. Den cykeln jag har har ju faktiskt en elmotor vilket gör det bekvämt att cykla till och från jobbet. Det bästa är ju att man kan cruisa med den nere på stan också. Det är så skönt att slippa ta bilen till jobbet, jag sparar ganska mycket pengar på det. Jag har alltid cyklat ganska mycket, men det är inte jätteskönt att bli alldeles svettig innan man kommer fram till jobbet. Hade det varit så att det var raksträcka till och från jobbet så kanske man hade klarat sig utan elmotor men nu är det ganska backigt. Jag kan säga att utan elmotor hade jag tvekat att ta cykeln till jobbet varje dag. Sen vill man ju inte att det skall ta allt för lång tid. Så jag är verkligen nöjd att jag har investerat i en cruiser cykel.

Välj cruiser cykel med elmotor för att skona miljön

Nu vet jag inte om en elcykel är svaret på att få folk att välja cykeln framför bilen. Men jag tycker att det fungerar väldigt bra att cykla istället för att ta bilen. Nu har ju inte jag jättelångt till jobbet, men ändå elmotorn underlättar. Jag tycker faktiskt att det är skönt att cykla man rensar hjärnan under cykelturen. Att välja cykeln framför bilen är ju bra för miljön också, och miljön är något vi alla  måste tänka på med tanke på det ser ut i världen, alla måste dra sitt strå till stacken.