Med två butiker och en e-handel – men lika stort engagemang och intresse

Oavsett om du besöker SMX Sports två olika butiker i Göteborg eller i Halmstad eller om du klickar dig in på hemsidan https://www.smxsports.se/sv/ så kan jag lova dig att du blir otroligt nöjd. För genom hela företaget så spirar det intresse för motorsport och jag kan inte nog säga hur inspirerad jag blir varje gång jag besöker hemsidan eller har vägarna förbi en av butikerna. Det som är så fantastiskt härligt med SMX Sports är att man delar det här intresset och det är inte något man kan tvinga fram. Intresset för hojar och att det ska gå snabbt eller låta mycket är helt enkelt genuint och något som man inte kan lära sig!

Med ett stort utbud och fin kvalité

Ja det är väl kanske en del av receptet på att lyckas. Man behöver se till att ha ett noga utvalt sortiment som gör att folk med motorintresse förstår att man vet vad man pratar om. Detta kan också visas genom den kvalité man erbjuder, vilket verkligen SMX gör på ett utomordentligt vis. Här pratar man om ett stort sortiment som gör det enkelt för dig att hitta rätt produkter samt att man tillsammans har flera årtionden av erfarenhet. Antingen så har man kört eller mekat hoj under många år och man har helt enkelt själv varit den som hör av sig och frågar om en specifik grej man behöver.

Så har du ett motorintresse och letar efter en försäljare som ser till att dem har det du behöver så skulle jag absolut säga att det är SMX Sports du ska besöka. Här finns allt du kan tänkas behöva och dessutom med otroligt fin service och ett engagemang! Tillsammans älskar vi helt enkelt att meka och köra hoj!