Time spent hunting is never wasted…

      Kommentarer inaktiverade för Time spent hunting is never wasted…

Ja, det är så P4H välkomnar dig in på deras hemsida. De erbjuder jaktkläder till oss som bor här i det nordiska kalla klimatet som kräver att vi är väl förberedda när vi ska bege oss ut i skogen för en dag fylld av jakt. Du ska kunna hålla dig varm och torr och därför har dem ett stort utbud av alla typer av kläder du kan behöva men framför allt säljer dem väldigt bra friluftsjackor som transporterar bort fukt från kroppen både snabbt och effektivt samtidigt som man kan hålla sig varm och torr hela tiden.

De jobbar mycket med samarbeten och det finns fantastiska möjligheter att bli en partner till P4H genom att besöka deras hemsida och läsa mer om just samarbeten. Brinner du för att testa nya produkter så finns det möjlighet att vara den som först delar med sig av nästa ”must have” när du ska ut och jaga. Oavsett vilken kanal eller inriktning du jobbar med så är du varmt välkommen att kontakta P4H för att diskutera ett spännande framtida samarbete med de mest eftertraktade jaktkläderna på marknaden

Man behöver inte vara rädd för att frysa

P4H är verkligen ett företag som fokuserar på att göra kunden nöjd och helt enkelt uppfylla de behov som kan tänkas finnas när man ska spendera en dag i skogen för att jaga. Du ska inte behöva vara orolig för att frysa eller att bli blöt samtidigt som plaggen ska ha förmågan att andas och heller inte låta dig bli alldeles blöt av svett eller liknande. Det är en fin balans och dem gör det otroligt bra genom funktionella material och fokus på att kundens behov står i fokus. Läs mer om P4H via så garanterar jag dig att du har allt du behöver inför jaktsäsongen!